Вимар виљушкар Цо., Лтд
Контактирајте нас

  Вимар виљушкар Цо., Лтд

  Додајте : Схангцхенг, округ, Хангћоу, Дћућанг, Кина

  Тел : + 86-571 8195 2852

  Факс : + 86-571 2886 0635

  Е-маил : info@vimarforklift.com

  Сајт : www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Bosh sahifa > Центар за купца


Гаранција политике


Свака нова опрема за ВИМАР је покривена ограничена гаранција.


за 15монтхс или 20: 00, зависно од тога који је на првом месту, од датума Б/Л, на оквир, пренос, wелдментс транзистор контроле компоненте, тракције мотор, мотор за подизање, хидрауличне пумпе, пуњач, зице амове гИава, хидрауличних црева, серво компоненте, цилиндар паковање, лежајеви, опруге, и контролни каблови;

сиx (6 ) месецима или 1000 сати, зависно од тога који на првом месту, из Б/Л датум одржавања ставке које укључују моторно четке, контакт савјете, прекидачи и друге компоненте нису претходно прекривен, а која се обично назива "ведар" делове, али не и гуме.


Гаранција је трајно празнину на опрему ако флагрантно злоупотребљавати, природне катастрофе, што је довело до оштећења опреме, након расходовања наслов, користе у корозивној услове или претераној влаги.


Гаранција је трајно празнину на опреми, ако нема редовно одржавање је снимљен од стране ВИМАР заступништва.

Гаранција не покрива одржавање артикала, укључујући, али није ограничен на подмазујељ масти и уља, филтере или уз мале преправке, или све ставке које пружају доказе о немару, преоптережење, злостављање, несрећа или неадекватно одржавање. То је власник опреме је одговорност да се то одржи у складу са ВИМАРпрепоручени распоред одржавања, што је описано у приручнику оператора.


Индустријске батерије и Иардћерси осим оних редовно добијене на основу ВИМАР носиће услове произвођача.

Осим уклањања оштећених делова и замену са деловима који сте добили од ВИМАР, је гаранција за један део нити опреме ће бити важећа ако је начињен је од некога да мења, поправљање, растављање или додајте додатне компоненте или уређаја у камион без изричите писане надлежности ВИМАР.

Пре него што је гаранција се може сматрати, гарантни инсталација и регистрација обрасца мора бити довршено и примљен кодВИМАР. Да бисте добили најбољу услугу од ВИМАР овлашћених дилера, проиитао радом &амп; одржавање одељака приручника ваш оператор пре почетног употребе.

Можете да добијете да купите пуну покривеност или додатне заштите покривеност за до за додатне 2 године. Молимо вас да контактирате заступништва ВИМАР за више информација.


ВИМАР не претпоставља РЕСПОНСИЛИТY или одговорности за случајне, последичне или посебну штету или губитак зараде или оштећења трговине или пословања које настају као последица опрему.


Контактирајте нас
Manzil: Схангцхенг, округ, Хангжуу, Дћућанг, у Кини
bunday: +86-571-28216015
Faks:+86-571-2886 0635
Elektron pochta:shany@vimarforklift.com
ВИМАР ВИЉУШКАР ЦО., ЛТД
Share: