Вимар виљушкар Цо., Лтд
Категорија производа

Устани дохвата камионе

Устани дохвата камионе

ФУНКЦИЈЕ Вимар пружа дохвата камиони са даску или -на. За место до камиона, капацитет оптерећења је од 1,2-2.0 т, "и" за-на постигну камион, капацитет оптерећења је од 1,5-2.0 т, који је упознати различите апликације. Осим своје запажено, домета камион је веома такође...

ФУНКЦИЈЕ

Вимар пружа дохвата камиони са даску или -на. За место до камиона, капацитет оптерећења је од 1,2-2.0 т, "и" за-на постигну камион, капацитет оптерећења је од 1,5-2.0 т, који је упознати различите апликације. Осим своје запажено, дохвата камион је такође врло економичан. Где год да је простор ограничена или где је велика оптерећења су да утоваримо да висок висина дизања, користе се дохвата камионе.

ВИСОКА ПРОДУКТИВНОСТ

АЦ и ДЦ системи обезбеђени су као захтевима клијената за место до камиона. ЦУРТИС је направио мулти-функционални инструмент, заједно са већим бројем приказа монитор пружају информације и функција инпут оператору да бисте дозволили оптималне перформансе.

УДОБНО ОПЕРАЦИЈА

Арт дизајн посвећује велику пажњу у колибу. У купеу оператер укључује контроле за хидрауличне функције контроле правца, Рог, осветљење и руину, лако доступни.

ПОУЗДАНОСТ

Обезбеђени су три независна системима. Хидраулички систем је потпуно програмабилних, грли једноставни линеарни потентиометерс. Широк приказ јарбол пружа бољу видљивост возачу.

ЛАКО ОДРЖАВАЊЕ

Диск и електронике омот може отворити брзо и лако за сервисирање и одржавање. Има лак приступ главне компоненте. Све моторе, возим мењач, пумпе, кочнице и волан су лако доступни.


Са јак предузетнички дух, ВИМАР увек посвећена те снабдева високог квалитета Устани дохвата камиони ТЦМ "," Хангцха "," Хели "," ТЕУ, и Уницарриер. Нашим добављачима, налази се у Кини, такође могућности је да понуди Устани дохвата камиони круну "," Хyстер "," Хyундаи "," БТ, и ЕП.

ВИМАР је познат као један од врло поуздане и професионалне постоље се постигну камиони произвођача и добављача у Кини. Имамо нам бренд међу тих светски познат такав брендова. Осим тога, цена нам Устани дохвата камионе из Кине није скупо, да нас контактирате.

Hot Tags: Устани до камиона добављачи Кине, произвођача, марки, цена, направљено у Кини, стоји на дохват руке камионе
Сродни производи
I want to leave a message
Контактирајте нас
Адреса: Схангцхенг, округ, Хангжуу, Дћућанг, у Кини
Телефон: +86-571-28216015
 Факс:+86-571-2886 0635
 Е-пошта:info@vimarforklift.com
ВИМАР ВИЉУШКАР ЦО., ЛТД
Share: