Вимар виљушкар Цо., Лтд
Categories

Ће бити одржан самит Г20 Хангћоу: 2016Кина ће бити домаћин самита 2016 група од двадесет (Г20) у у источном граду од Хангзоу, најпознатији по свом сценски језеро, на септембра 4-5, ПресидентXи Јинпинганноунцед у Анталији у понедељак.

Своје теме ће бити «изградња је иновативан, окрепљено, међусобно повезаних и инклузивне светску економију,"Кси је рекао: док је Обраћајући се радни ручак на тек закљученом 10 самиту Г20 у турском приморском граду.

Припреме у Кини, Кси је рекао светски лидери, ће бити фокусиране на иноватори на знаци раста, побољшање глобалне економске и финансијске управе, јачање међународне трговине и инвестиција и унапређивање развоја свеобухватног и међусобно повезаних.

"Потребно је да се повећа заступљеност и глас у развоју тржишне економије и земље у развоју (у глобалном управљању), како би се унапредила могућности светске економије да се одупру ризике," рекао је председник.

Објашњавајући у Кини избор теме и приоритети, Кси је констатовао да је иако је Светска економија је изашла из кризе, опоравак даље врло крхка и раст слабом.

"Трендови и политику велике економије постају све више дивергентан," рекао је. "Смо се требају нове изворе раста за нови круг у просперитет за светску економију."

У међувремену, реформа глобалног економског управљања није ишао глатко последњих година и на чланице Г20 требамо узети усклађене радње које ће водити међународну економску сарадњу, додао је Xи.

Председник је такође позвао на усклађене напоре да помогне у смени групе из механизма криза као одговор на један од дугорочног управљања, како би се учврстили свој статус као главни форум за глобалног економског управљања.

"Кина ће узети отворен, транспарентан и инклузивне став у припремама и ће побољшати комуникацију и координацију са све чланице Г20 да заједнички одржавају, граде и развијају групи на здрав начин", рекао је Xи.

Кина ће преузети председавање Г20 1. Дец. 2015, и низа сличних састанака ће бити одржан идуће године, према Wанг Xиаолонг, кинеског министарства иностраних послова специјални изасланик на Г20 послове.

Америчка ПресидентБарацк Обамавоицед подршку у Кини председништва, рекавши да се радује да присуствује самиту у Хангћоу.

ТхеУнитед Статесис спремна радити са Кином пажљиво да осигура успех на састанак, рекао је Обама Xи на маргинама самита Анталије.

Хангћоу , старе неколико векова град са популацијом од скоро 8,9 милиона, је главни град и највећи град од Дћућанг провинције.

Зхејианг , познате по својим робусне приватном власништву предузећа, на четвртом месту међу 31 провинцијалац нивоу региона Кини у условима офГДПин 2014.

Кси је радио у Зхејианг између 2002 и 2007 године као покрајинског одбора комунистичке партије Кине.


Previous: Нови сајт долази!

Next: Ma'lumot yo'q

Контактирајте нас
Manzil: Схангцхенг, округ, Хангжуу, Дћућанг, у Кини
bunday: +86-571-28216015
Faks:+86-571-2886 0635
Elektron pochta:shany@vimarforklift.com
ВИМАР ВИЉУШКАР ЦО., ЛТД
Share: