Вимар виљушкар Цо., Лтд
Контактирајте нас

  Вимар виљушкар Цо., Лтд

  Додајте : Схангцхенг, округ, Хангћоу, Дћућанг, Кина

  Тел : + 86-571 8195 2852

  Факс : + 86-571 2886 0635

  Е-маил : info@vimarforklift.com

  Сајт : www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Сваки нови ВИМАР виљушкар је покривена ограничена гаранција.

За 2 године или 2000 сати, зависно од тога који је на првом месту, од датума продаје, али не више од радио 2 године науино од датума Б/Л, на оквиру, пренос, wелдментс транзистор контролише компоненте тракције мотор, мотор за подизање, хидрауличне пумпе, пуњач, зице амове гИава, хидрауличних црева, серво компоненте, цилиндар паковање, лежајеви, опруге и контролни каблови;

Сиx (6 ) месецима или 1000 сати, зависно од тога који на првом месту, из Б/Л датум одржавања ставке које укључују моторно четке, обратите се савети, комутатори, точкови/гуме, батерије и друге компоненте нису претходно прекривен, а која се обично назива "ведар" сегмената...

Гаранција је трајно празнина он опреме ако флагрантно злоупотребљавати, природне катастрофе, што је довело до оштећења опреме, након расходовања наслов, користе у корозивној услове или претераној влаги.

Гаранција је трајно празнину на опреми, ако нема редовно одржавање снимају ВИМАР заступништва.

Гаранција не покрива одржавање артикала, укључујући, али није ограничен на подмазујељ масти и уља, филтере или уз мале преправке, или све ставке које пружају доказе о немару, преоптережење, злостављање, несрећа или неадекватно одржавање. Власник опреме одговорност је да га одржава у складу са ВИМАР је препоручени распоред одржавања, што је описано у приручнику оператора.

Индустријске батерије и Иардћерси осим оних редовно добијене на основу ВИМАР носиће услове произвођача.

Осим уклањања оштећених делова и замену са деловима који сте добили од ВИМАР, је гаранција за један део нити опрема ће бити празнина, ако би се покушало свако алтер, поправљање, растављање или додајте додатне компоненте или уређаја у камион без изричите писане надлежности ВИМАР.

Пре него што је гаранција се може сматрати, гаранција инсталација и регистрација обрасца мора бити довршено и примљен код ВИМАР. Да добију најбољу услугу од ВИМАР овлашћених дилера, проиитао са радом &амп; одржавања секције приручника ваш оператор пре почетног употребе.

Молимо вас да контактирате ВИМАР заступништва за више информација.

ВИМАР не претпоставити да РЕСПОНСИЛИТY или одговорности за случајне последичне или посебну штету или за губитак од ПРОФИТА или штету у ТРГОВИНИ или бизнис, који РЕЗУЛТАТЕ из ТХЕ опреме.


Контактирајте нас
Manzil: Схангцхенг, округ, Хангжуу, Дћућанг, у Кини
bunday: +86-571-28216015
Faks:+86-571-2886 0635
Elektron pochta:shany@vimarforklift.com
ВИМАР ВИЉУШКАР ЦО., ЛТД
Share: